Rasszista gyilkosságok: Balog Zoltán minisztériuma kiverte a biztosítékot

A véleményed sajátod, mint a lelked. Hatás-ellenhatás, változás. Így működik, talán mindenkinél. Ha változik a körülményed, változik az életed, változik a lelked is. 

Utóbbi időkben, olyan dolgok történnek aminek gyermekkoromban nem voltam tanúja. Én nem tudom, milyen rasszistának, fasisztának, irrendentának lenni. De azt sem tudom, milyen cigánynak lenni. Biztosan nehéz mindegyik. Teszel és mondasz dolgokat, ami másnál lehet, hogy az ellenkezőjét jelenti. Értés,félre értés, félre magyarázás, csúsztatás, hazugság. Befolyásolás. Előnyökért, anyagi haszonzerzésből, a másik hátráltatásáért, meggyőződésből, tudatlanságból, úri passzióból, és ártatlanságból.

Sok ember gondolja, hogy a sajátja az igaz út. Az ő személyét ért élmények olyan pluszt adnak számára, amitől különbőzik a többitől. Ez azért ironikus, mert a végén mindenkinek egy helyen kell feküdnie. Ott pedig nincs háború. Csak végtelen csend.

Szóval az, hogy kinek mi a véleménye, és hogy az tetszik-e másnak? Relatív. 

Bárhol élsz, bármilyen poszton vagy, ha sokan figyelnek rád, lesz olyan akinek nem tetszik a véleményed.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozeletimaganerzet.blog.hu/api/trackback/id/tr205101704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása